Lev livet
fullt
og delt

I Eplestien kan du leve livet fullt og delt med Heime!

Ineo Eiendom har utviklet et eget bokonsept kalt Heime, som du vil nyte godt av i Eplestien. Heime består av en rekke kvaliteter og fasiliteter som gjør det lett å dyrke fellesskap, opplevelser, trygghet og tiden du har til overs. Samtidig legger Heime til rette for at du kan trekke deg tilbake og kose deg alene i en stilfull og praktisk leilighet med alt du trenger for å leve et godt liv.

Mer konkret innebærer Heime at du i Eplestien får tilgang til flotte fellesarealer og fellesløsninger. Innholdet i disse arealene og løsningene er valgt etter svarene mange interessenter ga i en egen spørreundersøkelse i juni 2019.

Deling er sosialt, kjekt og bra for miljøet – og det er egentlig ingen grunn til at alle skal eie hver sin hammer og drill. Eller takboks og komplett turutstyr, for den saks skyld.

Eplestiens delerom blir mangfoldig og innholdsrikt!

Å kunne dele krever mer enn bare vilje, og det har vi tatt konsekvensen av: Som Heime-beboer i Eplestien får du tilgang til fellesarealer med mye utstyr du kan reservere og låne via Heime-appen som du kan lese mer om nedenfor. I delerommet finner du praktiske gjenstander som hammer, skrujern og drill, men også morsomme ting som brettspill, leker, fiskestang og mye mer. Det kommer også hylleplass hvis du har utstyr du ønsker å dele med dine nye naboer. I alle fellesområder leverer Lyse trådløst internett, og det blir «full pakke» tv-løsning i felleshuset.

Dette får du tilgang til:

 • Høytrykkspyler
 • Tepperensmaskin
 • Krokket
 • Kubb
 • Volleyball / badminton
 • Dart
 • Boccia
 • Hagebowling
 • Tin Can, Alley Game
 • Tennis swing
 • Fortaukritt
 • Frisbee
 • Smashballsett
 • Utvalgte brettspill (Monopol etc.)
 • Slackline
 • Skiboks
 • Jekk
 • Barnesete
 • Sykkelstativ
 • Tilhenger
 • Telt
 • Tursekk

Få full kontroll på hverdagene og nabolaget med Heime-appen

Smart deling blir enda smartere ved hjelp av litt teknologi: Det er utviklet en egen Heime-app, som skreddersys til Heime-tilbudet i Eplestien. Denne appen får flere enkle og praktiske funksjoner som du vil få god nytte av. Du kan for eksempel reservere felleshuset og gjestehyblene, i tillegg til mye annet:

 • Den hjelpsomme naboen er stedet der du spør om hjelp – og tilbyr hjelp. Lufte hunden, låne egg til kaken, få litt datahjelp eller sitte barnevakt? Ja takk!
 • En aktivitetsplan viser hva som skjer, og her melder du deg på det du ønsker å være med på.
 • Du kan bestille tjenester som for eksempel vaskehjelp, taxi og levering av varer. Heime-nettverket sikrer deg gode priser på ulike servicetilbud.
 • Appen er en sosial plattform i den forstand at du kan legge inn en egen, kort profil om hvem du er og hva du er flink til. Kunnskap og hendighet går aldri av moten!

Tren sammen eller på egenhånd i Eplestiens treningsrom

Eplestien ligger fint plassert i terrenget med tanke å holde seg i form, noe av det viktigste man kan gjøre for å leve et godt og langt liv. I Eplestien er det derfor planlagt et treningsrom med utstyr som gjør det enkelt å drive variert styrketrening med egen kroppsvekt, en treningsform som vinner stadig nye tilhengere. Treningsrommet kommer i forbindelse med Felleshuset, og får egen utgang slik at det blir lettvint å legge hele eller deler av treningsøkten utendørs. Hva med noen yogaøvelser barføtt på plenen?

Gjennom Heime-konseptet kan Ineo Eiendom også tilby trygg og profesjonell treningsveiledning. En personlig trener kan bistå med å sette opp treningsprogrammer, men også avholde fellestreninger hvis det skulle være interesse for det. Alle fellestreninger legges selvsagt ut på Eplestiens aktivitetskalender i Heime-appen.

Gjestehybler på 23 og 32 m²

Eplestien får to gjestehybler, begge med egen inngang og bad. Den ene har til og med egen terrasse! Størrelsene er 23 og 32 m² – her vil gjestene dine trives.

Med felleshus og gjestehybler får det sosiale liv gode vekstforhold!

Eplestiens felleshus får en sentral plassering, både i prosjektet og i det sosiale liv. Her kan beboerne møtes for å se gullrekka på NRK en fredagskveld, lage mat sammen, dekke til festmiddag på nyttårsaften, spille kort eller strikke – ja, egentlig alt det er kjekt å gjøre sammen. Kjøkkenet blir utstyrt med alt man trenger, med sittegrupper, spisebord og TV-krok ligger alt til rette for at man kan være sosial når man ønsker det. Felleshuset kan også leies når du skal feire noe sammen med familie og venner, gjerne en bursdag, bryllupsdag, konfirmasjon eller hvis du rett og slett har lyst å samle de du er glad i til en hyggelig kveld.

De to gjestehyblene gjør det enkelt for deg å få besøk langveisfra. Du trenger ikke å bekymre deg for at du har et soverom for lite eller at du må re opp en ekstra seng i stua. Det eneste du må huske på er å ha kaffen klar til frokosttid.

Kortreiste grønne fristelser fra drivhuset eller din egen balkong

Eplestien ligger fint plassert i terrenget med tanke på livgivende og varmende solstråler. Drivhuset som kommer i det felles uteområdet er til alles disposisjon, og her blir det gode muligheter til å dyrke egne godsaker som gulrøtter, grønn salat, urter og mye mer. Drivhuset er delt i to. En del er drivhus på ca 35 m². Den andre delen er en redskapsbod på 22 m².

Det kommer også planteparseller i Eplestien, og hageutstyret kan du hente ut fra delerommet. Hvis beboerne ønsker, så kan Ineo Eiendom avtale kurs og bistand fra gartnerguru Ole Geir Skjæveland. Kanskje du og din nye nabo kan ha et par tomatplanter som fellesprosjekt?

Leilighetene i Eplestien får både balkonger og terrasser som vender mot sør eller vest – noen i begge himmelretninger. En urtekasse like utenfor kjøkkenet er praktisk, kjekt og inspirerende, det samme er det å så inne tidlig vår og sette spirene ut i plantekassene når temperaturen er noen grader høyere. Før du vet ordet av det, så er du selvforsynt med grønne fristelser. Gled deg!

Bo smart i Eplestien

I Eplestien har vi inkludert smart varmestyring fra Futurehome, slik at du oppnår en mer energieffektiv bolig som gir lavere utgifter til oppvarming. Bra for deg – bra for miljøet!

Denne teknologien gir deg også muligheten til å gjøre boligen din enda smartere. Leilighetene leveres med en egen smarthub, som gjør at du enkelt kan legge til tjenester som smart lysstyring, modusbryter, varsling ved vannlekkasje med mer. Slik får du full kontroll og oversikt over boligen, uavhengig av om du er hjemme eller borte, alt fra en enkel app på smarttelefonen din.

Design: Ensign Reklamebyrå